Hambaarsti juures käimine on muutunud tänapäeval mugavaks ja valutuks. Moodsad meditsiinivahendid ja tööriistad muudavad hambaarsti juures käigu meeldivaks protseduuriks, kus ei pea tundma valu ega suurt ebamugavust. Kõrgtasemel spetsialistid aitavad erinevate hammaste ja suuhügieeni muredega, hambaravi teenust pakume nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Hambaarsti kompetents

Kõik meie kliiniku hambaarstid on oma ala professionaalid, kes nõustavad ja abistavad kliendil leida just tema soovidele ja vajadustele vastava parima lahenduse. Selleks, et juba varakult ennetada suuremaid hammastega seotud probleeme, tasub hambaarsti külastada regulaarselt, mitte oodata kuni tekib mõni vaevus. Hambavalu on üks hullemaid ning seda on võimalik vältida, kui hoida oma suuhügieenil pidevalt silma peal.

Peamised valdkonnad, millega meie hambaarstid igapäevaselt tegelevad on:

● hambaravi
● juureravi
● suukirurgia
● proteesimine

Kui sa ei ole päris kindel, mis seisu sinu hambad hetkel on, siis tule hambaarsti visiidile ning vaatame koos üle. Suu tervishoid on niivõrd oluline, et soovitame käia igal patsiendil hambaarsti juures vähemalt üks kord aastas. Kui on keerulisemaid teadaolevaid muresid, siis isegi kaks korda.

Broneeri aeg hambaarsti vastuvõtule.

Ka lapsed on hambaarsti juurde oodatud

Ootame oma hambakliinikusse ka lapsi, kes peaksid käima samuti vähemalt korra aastas korralises hambakontrollis. Meie hambaarstid on sõbralikud ning lapsed ei peaks hambaarste kindlasti mitte kartma. Kui on vaja teha hammaste ravi, siis teeme ka lastele tuimestust, et vältida võimalikku tundlikkust ja valu hamba parandamise ajal.

Aitame korda teha ja ravida ka laste piimahambaid, et ära hoida hammaste tundlikust. Piimahambad ei ole küll jäävad, kuid soovitame alati lapsi juba noorest peast harjutada hambaid hästi hooldama ja kontrollima. Laste hambaravi on tasuta.

Broneeri aeg hambaarsti vastuvõtule.

Hambaravi broneerimine

Meie sõbralik ja professionaalne meeskond aitab teid kaasaegse tehnikaga sisustatud hambaravi kliinikus Tallinna südalinnas erinevate hambamurede korral. Meie eesmärgiks on muuta patsientide külastus meeldivaks ja mugavaks, pakkudes parimat hambaravi teenust.

Meie kõikide hambaravi teenustega saab tutvuda veebilehel ning aja saab mugavalt
broneerida veebilehe kaudu.